Diensten2020-12-24T10:38:34+01:00

Diensten

Energiebesparing

Energiefabriek013 werkt samen met de andere Tilburgse energiecoöperaties, de gemeente Tilburg en Hoom om bewoners te adviseren over energiezuinig wonen. Wil jij ook een onafhankelijk en deskundig advies krijgen dat afgestemd is op jouw specifieke woning, bekijk dit filmpje. En ga dan naar aandeslagmetjehuis.nl.

Groene energie

Maak Tilburg een stukje duurzamer en koop groene energie die zoveel mogelijk in Tilburg zelf opgewekt is. Powered by GreenChoice. Meld je nu aan of stap over!

Masterclasses/lezingen

Energiefabriek013 organiseert regelmatig lezingen en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen over de veranderingen in het klimaat en vraagstukken die van belang zijn voor de energietransitie. Gepland staat een masterclass over de toepassing van waterstof. Aankondigingen van een lezing of een masterclass zijn in ieder geval te vinden op deze website en in de nieuwsbrief.

Het laatste nieuws

Informatieve avond over de (hybride) warmtepomp: de presentatie

Energiefabriek013 heeft op maandagavond 19 februari in Wijkcentrum Koningshaven een informatieve avond gehouden over de (hybride) warmtepomp. De opkomst zorgde met zo'n 60 aanwezigen voor een goed gevulde zaal. Het was een informatieve en levendige bijeenkomst. Door onze collega's van [...]

Spannende tijden

We leven in spannende tijden. En dan bedoel ik niet de oorlogen in Oekraïne en Gaza; wat daar gebeurt is mensonterend en afschuwelijk. Ik bedoel de klimaatcrisis (die trouwens ook mensenlevens eist), de energietransitie en de kabinetsformatie. Er bereiken ons [...]

Ga naar de bovenkant