Diensten2020-12-24T10:38:34+01:00

Diensten

Energiebesparing

Energiefabriek013 werkt samen met de andere Tilburgse energiecoöperaties, de gemeente Tilburg en Hoom om bewoners te adviseren over energiezuinig wonen. Wil jij ook een onafhankelijk en deskundig advies krijgen dat afgestemd is op jouw specifieke woning, bekijk dit filmpje. En ga dan naar aandeslagmetjehuis.nl.

Groene energie

Maak Tilburg een stukje duurzamer en koop groene energie die zoveel mogelijk in Tilburg zelf opgewekt is. Powered by GreenChoice. Meld je nu aan of stap over!

Masterclasses/lezingen

Energiefabriek013 organiseert regelmatig lezingen en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen over de veranderingen in het klimaat en vraagstukken die van belang zijn voor de energietransitie. Gepland staat een masterclass over de toepassing van waterstof. Aankondigingen van een lezing of een masterclass zijn in ieder geval te vinden op deze website en in de nieuwsbrief.

Het laatste nieuws

Save the date: 8 september

Van de voorzitter: 2e lustrum Energiefabriek013 Tien jaar alweer bestaat de Energiefabriek013. Ik herinner me het eerste lustrum nog goed, met Helga van Leur. Wat vliegt de tijd. Er is intussen veel gebeurd, maar ook weer veel te weinig om [...]

Voortgang Energiefabriek Kempenbaan

Voortgang Energiefabriek Kempenbaan   Netaansluiting opgelost Met het Elisabethziekenhuis hebben we overeenstemming bereikt over de netaansluiting. Via een gestuurde boring leggen we de leidingen aan die de opgewekte elektriciteit transporteert naar de aansluiting bij het ziekenhuis. Daarmee hebben we een [...]

Ga naar de bovenkant