Masterclasses

Energiefabriek013 organiseert regelmatig lezingen en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen over de veranderingen in het klimaat en vraagstukken die van belang zijn voor de energietransitie. Zo heeft Helga van Leur (ex-weervrouw RTL) de effecten van de klimaatverandering met feiten en foto’s, die zij heeft gemaakt op haar vele reizen laten zien. Door een deskundige is uitgebreid ingegaan op de werking van een warmtepomp. Via een beeldverbinding heeft het Deense eiland Samsø zich gepresenteerd, het duurzaamste eiland ter wereld. is met belangstellenden een bezoek gebracht aan de Amer-centrale om de impact van het gebruik van bio-brandstof te bespreken en zijn voor- en tegenstanders van het gebruik van bio-brandstof, waaronder de exploitant van de Amer-centrale Essent, en Johan Vollebroek van Mobilisation for the Environment, in de grote zaal van Factorium met elkaar in debat gegaan .

Aankondigingen van een lezing of een masterclass zijn in ieder geval te vinden op deze website en in de nieuwsbrief.

De meest recente Masterclass, die op 28 december 2020 is gegeven, ging over de toepassing van waterstof. Omroep Tilburg heeft deze Masterclass opgenomen. De opname is hier te zien.

Lid worden

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Oftewel, hoe meer leden Energiefabriek013 heeft, hoe meer we met z’n allen kunnen bereiken.

Je kunt lid worden als je binnen ons werkgebied woont of wanneer je eigenaar of bestuurder bent van een in het doelgebied gevestigd bedrijf of instelling.

Doe je ook mee?!

Aanmelden