Beste coöperatie bestuurders,

Graag vragen we je aandacht voor het volgende. De huidige ontwikkelingen in Oekraïne hebben grote invloed op de energiemarkt. Deze zorgwekkende situatie zorgt ervoor dat het aanbieden van een passend tarief voor onze klanten op dit moment helaas niet mogelijk is.

Hierdoor hebben we moeten besluiten om tijdelijk geen energiecontracten aan te bieden via onze website en onze partnerpagina’s. Leden kunnen op dit moment dan ook geen nieuw contract afsluiten via de partnerpagina van de coöperatie. Mochten zij toch op korte termijn een energiecontract willen afsluiten, dan kan dit nog wel telefonisch via onze klantenservice (Tel: 010 302 8988). Zij kan de klant een variabel tarief aanbieden. Leden kunnen tijdens het gesprek aangeven dat ze lid zijn van jullie coöperatie.

Wij bieden je onze excuses aan voor dit ongemak en vertrouwen op je begrip. Wellicht ten overvloede benadrukken wij dat je je geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van Greenchoice. Wij zijn een financieel stabiel bedrijf met een gezonde, duurzame bedrijfsvoering. Wij houden je uiteraard op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zodra dit kan maken we het aanmeldproces via de partnerpagina’s weer mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Team Klantprojecten
Lokale Energieprojecten